TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Antigonë Isufi

Antigonë Isufi është gazetare në BIRN Kosova (KALLXO.com dhe Prishtina Insight). Ka përfunduar studimet themelore për gazetari në universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Antigona ka nisur karrierën e saj në gazetari gjatë kohës sa ishte në studime, në vitin 2019, fillimisht si gazetare praktikante në KALLXO.com. Si gazetare ajo është e fokusuar në trajtimin e temave socio-politike,kulturore dhe nga fusha e të drejtave të njeriut. Antigona është përfituese e ciklit të katërt të Bursës së K2.0 për Gazetari.