TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Argnes Ahmeti

Argnes Ahmeti u lind dhe u rrit në Kosovë. Ai shkruan letërsi fiktive dhe është vullnetar në qendrën shoqërore Termokiss.