TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Artan Rama

Artan Rama është gazetar i pavarur i bazuar në Tiranë i cili ka prodhuar disa programe televizive. Ai e fitoi çmimin e dytë të BE-së për gazetari hulumtuese në vitin 2016. Së voni është i angazhuar në raportimin e historive të krimit mjedisor, shfrytëzimit të burimeve natyrore dhe zhvillimit të qëndrueshëm.

Blogbox | Art

Beteja për rrugët e Tiranës

Nga - 29.06.2018

Arti i rrugës që vepron brenda dhe jashtë sistemit po mbush muret qytetit.

Në thelb | Protesta

Dënohen protestuesit pa u ndalur protestat

Nga - 23.01.2018

A po komprometohet liria e shprehjes në Shqipëri?

Blogbox | Art

Të fshehtat e Shtëpisë me gjethe

Nga - 22.08.2017

Histori dashurie nga koha e sekreteve.