TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Atdhe Arifi

Atdhe Arifi është në përfundim të studimeve master në arkitekturë në Universitetin e Prishtinës. Ai poashtu ka përfunduar studimet bazike në psikologji , në fakultetin e filozofisë. Atdheu që nga 2007-ta është aktivist politik e shoqëror.

Blogbox | Art

Drejt një arkitekture social-demokrate

Nga - 29.03.2019

Për një arkitekturë në shërbim të popullit dhe të sferës sociale.