TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Bashkim Fazliu

Bashkim Fazliu punon si interpretues dhe përkthyes si dhe bashkëpunon me organizatat e shoqërisë civile në Serbi për të drejtat e njeriut dhe çështjet sociale. Me origjinë nga Prishtina, ai jeton mes qytetit të tij të lindjes, Zagrebit dhe Beogradit. Ai ka studiuar Menaxhim në Kulturë në Zagreb, ku bashkë-themeloi Okus doma, një Ndërmarrje Shoqërore që fitoi çmime. Në kohën e lirë, preferon ta mësojë bletarinë nga nëna e tij në Medvegjë, ku familja ka ndërtuar një fermë të vogël.