TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Besnik Pula

Besnik Pula është sociolog historik dhe ekonomist politik, ndërsa  aktualisht studiues postdoktoral në Universitetin e Princtonit. Ai ka doktoruar në Universitetin e Miçiganit, ndërsa është lindur dhe është rritur në Prishtinë.

Shtyp | Hapësira Publike

Autopsia e Prishtinës

Nga - 03.06.2013

Kryeqyteti i Kosovës është qytet për nga emri, por zombi për nga shpirti.