TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Blerta Hoçia

Blerta Hoçia është një artiste dhe kuratore nga Shqipëria, e cila aktualisht jeton dhe punon në Prishtinë. Ajo ka kryer studimet e larta në Akademinë e Firencës, Itali. Ka qene kuratore ne Galerinë Miza, një hapësirë artistike në Tiranë dhe Pergjegjese e Arkives në Muzeun Kombëtar te Fotografisë Marubi.

Blogbox | Protesta

Fytyra e Diktaturës

Nga - 17.05.2020

Në rrënojat e Teatrit Kombëtar në Tiranë.