TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Bujar Vitija

Bujar Vitija është kryeredaktor në mediumin online “Gazeta Shneta”, i cili është i profilizuar për lajme dhe hulumtime në sektorin e shëndetësisë në Kosovë. Bujari është gazetar që nga viti 2010 dhe ka punuar në disa media të shkruara dhe elektronike. Ai po ashtu është autori i emisionit “Shneta” në Televizionin T7. Bujari është është përfitues i ciklit të katërt të Bursës së K2.0 për Gazetari.