TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Chris Keulemans

Chris Keulemans është një shkrimtar udhëtues, trajner dhe moderator udhëtues me vendbanim  në Amsterdam. Ai ka udhëtuar dhe punuar nëpër Ballkan, gjithnjë i interesuar për vendet ku takohen arti dhe shoqëria. Aktualisht, ai është këshilltar në Festivalin e Animacionit Anibar në Pejë. (Autori i fotografisë: Jitske Schols).