TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Dafina Paca

Dr. Dafina Paca is an associate lecturer and post-doctoral researcher at Cardiff University’s School of Journalism, Media and Cultural Studies.

Pikëpamje | Zgjedhjet lokale 2017 | Media

Leviatanët digjitalë të Kosovës rrezikojnë krijimin e krizës demokratike

Nga - 17.10.2017

Online kultura e pakontrrolluar po e promovon personalizimin - dhe presidencializimin - e dëmshëm të politikës.

Pikëpamje | Shoqëria

Duhet të flasim për dhunën

Nga - 26.09.2017

Reagimi ndaj vrasjes së fundit të një të riu po e shpërfill një shoqëri shumë të dhunshme.

Blogbox | Politika

Si të (mos) bësh fushatë politike

Nga - 12.09.2017

Disa këshilla para zgjedhjeve lokale.

Pikëpamje | Aktivizmi

Vuaj prandaj Jam – duhet ta ndalim keqtrajtimin e kafshëve në Kosovë

Nga - 14.10.2016

Si personat e margjinaliuar, edhe kafshët janë të pafuqishme dhe pa zë.