TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Damira KalaÄŤ

Damira Kalač është gazetare, blogere dhe autore podkasti. Ajo ka marrë disa çmime për gazetarinë dhe pjesëmarrjen e saj qytetare. Grua me shumë hobi. I dashuron malet.