TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Dorentina Kastrati

Dorentina Kastrati ka përfunduar studimet baçelor në gazetari dhe është në përfundim të studimeve master për integrime evropiane dhe administratë publike në Universitetin e Prishtinës. Ajo punon si gazetare hulumtuese, koordinatore e projekteve dhe ndihmësredaktore në KALLXO.com. Kryesisht shkruan për fushën e ekonomisë, prokurimit publik, auditimit, financave publike dhe energjisë. Dorentina është përfituese e programit Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2020).