TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Duggi Nokaj

Duggi Nokaj ka studiuar për një vit në shkollën e gazetarisë “Faik Konica”. Mban diplomë Bachelor në Administrim Biznesi, që përqendrohet në kontabilitet, nga Florida Atlantic University. Atij i pëlqen të udhëtojë, të lexojë dhe të kalojë kohë me familjen dhe shoqërinë.