TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Eldin Hadzovic

Eldin Hadzovic është gazetar i pavarur. Ai raporton për Bosnjen e pasluftës për media rajonale e europiane dhe është korrespondent i rregullt i së përjavshmes kroate Novosti.

Në thelb | Politika

Popujt që flasin gjuhë të ndryshme e kuptojnë njëri-tjetrin më së miri

Nga - 21.04.2017

Deklarata për gjuhën e përbaskhët ka shkaktuar reagime të ashpra.