TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Emir Hasanovic

Emir Hasanovic është drejtor i komunikimit dhe përafrimit në Democracy Lab. Ka diplomuar në Universitetin Georgetown School of Foreign Service me pasion për politikën e jashtme, sigurinë dhe promovimin e vlerave të BE-së në Maqedoni.