TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Enver Robelli

Enver Robelli mbulon Ballkanin për gazetat Sueddeutsche Zeitung në Mynih dhe Tages Anzeiger në Cyrih.

Shtyp | Migrimi

Me zjarr në zemër

Nga - 26.09.2014

Kosovarët krijojnë jetëra të reja në Zvicër, por atdheun nuk mund t'a harrojnë.