TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Eriona Hoti

Eriona Hoti është gazetare e cila ka punuar për më shumë se shtatë vjet në medie të ndryshme në Kosovë dhe Zvicër. Aktualisht ajo ndjek studimet master në Komunikim Strategjik dhe Avokim në Universitetin James Madison në ShBA, ku punon edhe si asistente pedagoge.