TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Ermal Kuka

Ermal Kuka është redaktor online i “Panorama Sport”, dhe gazetar sportiv në Shqipëri prej më shumë se një dekade. Ai është njohës i mirë i futbollit kombëtar e ndërkombëtar me eksperiencë të mëparshme pune edhe në Federatën Shqiptare të Futbollit.

Sport | Monografi

A jemi një?

Nga - 16.03.2017

Për vite të tëra, sporti i ka bashkuar shqiptarët etnik, të shpërndarë nëpër shtete të ndryshme përreth botës, por njohja e sportit kosovar tani e ka komplikuar këtë gjë.