TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Ermira Berisha

Ermira Berisha po i mbaron studimet bachelor në degën e shkencave politike dhe të studimeve amerikane në Universitetin Goethe të Frankfurtit. Ermira u lind në Gjermani nga prindër shqiptarë, prandaj është e interesuar në politikat e migrimit dhe çështjen e identitetit. Përveç studimeve, merret me punë edukative politike lidhur me temat e diskriminimit, racizmit, ekstremizmit të krahut të djathtë, guximit civil dhe të drejtave të njeriut.

Blogbox | Diaspora

Pse nuk duhet të më thirrësh ‘shaci’

Nga - 01.10.2019

Notes I wish I no longer needed to make.