TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Erza Raskova

Erza Raskova është arkitekte/planifikuese e cila aktualisht po punon si këshilltare. Ajo ka diplomë masters në degën e planifikimit hapësinor dhe projekteve urbane nga Universiteti i Portos dhe diplomë baqellors në degën e arkitekturës nga Universiteti i Prishtinës.

Blogbox | Ambienti

Çfarë zgjedhje, përveç të gjelbërtës?

Nga - 17.01.2019

Duhet të bëjmë më shumë për ta ndihmuar vetën në prag të katastrofës klimatike në kanosje.