TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Fjolla Avdylaj

Fjolla Avdylajt i interesojnë e merret me pasojat e ndryshimeve klimatike në sigurinë ushqimore dhe rrjedhimisht në thellimin e varfërisë. Pasi ndryshimi nis prej vetes, ajo beson që zvogëlimi i mbetjeve ushqimore kish me qenë “hapi i madh për njerëzimin” karshi krizave të urisë.

Blogbox | Drejtësi

Bonbonat e Bajramit

Nga - 01.09.2020

Të luftosh pabarazinë duke ngritur zërin kundër saj.