TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Fortesa Latifi

Fortesa Latifi është studente e vitit të katërt në psikologji, dhe mësuese private në University of Arizona. Fortesës i pëlqen shkrimi dhe leximi. Ajo jeton në Tucson, Arizona, por shpesh udhëton në Nju Jork, Kosovë dhe Katar.

Blogbox | Kulturë

Nga Azem Galica për Shote Galicën

Nga - 06.10.2016

Poezi për dashurinë dhe legjendën.