TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Franjo Šarčević

Franjo Šarčević është kryeredaktori i revistës online Prometej.ba nga viti 2011 dhe po ashtu shkruan artikuj për Fokus.ba. Matematikan me profesion, ai punon në Universitetin e Sarajevës në Fakultetin e Shkencave Natyrore.