TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Gazi Këpuska

Gazi Këpuska është kodues nga Gjakova. Ka jetuar në Prishtinë për nëntë vitet e fundit, që nga përfundimi i studimeve në drejtimin Informatikë në Universitetin e Prizrenit. Kodimi është pasioni i tij, por i pëlqejnë gjithashtu shëtitjet e qeta, duke lexuar libra komikë dhe novela grafike, si dhe video-lojërat. Ka qenë alpinist pasionantë derisa një diagnozë e embolisë pulmonare i ndryshoi gjërat.