TË GJITHË ARTIKUJT NGA:  Gladiola Lleshi

 Gladiola Lleshi ka diplomë për drejtësi në nivelin Bachelor dhe do t’i fillojë studimet Master për të drejtën ndërkombëtare dhe evropiane në Universitetin Erasmus të Roterdamit. Është posaçërisht e pasionuar rreth ndërlidhjes mes ligjit, politikave publike dhe gjinisë.