TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Igla Keco

E diplomuar në Universitetin AAB, në Fakultetin e Arteve dhe Arkitekturës për Dizajn Grafik dhe Multimedia, me një interes të veçantë për artet dixhitale dhe disiplinave të tjera të dizajnit. Prej 4 vitesh ka jetuar e studiuar në Prishtinë ku ka pikasur për talentin e saj dhe shumë shpejt është bërë pjesë e shumë projekteve kulturore dhe ka ndarë eksperiencën e saj edhe në studiot më prestigjoze kreative në Kosovë.