TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Ilir Saliu

Ilir Saliu Ă«shtĂ« demonstrator nĂ« katedrĂ«n e GjuhĂ«s Shqipe dhe LetĂ«rsisĂ« pranĂ« Universitetit “ShĂ«n Cirili dhe Metodi” dhe profesor i gjuhĂ«s shqipe dhe letĂ«rsisĂ« nĂ« nivelin e mesĂ«m arsimor. NĂ« tĂ« njĂ«jtin universitet ndjek studimet post-diplomike mbi: LetĂ«rsinĂ« shqiptare dhe studimet kulturologjike. Ka punuar si moderator dhe gazetar nĂ« TV “Alsat” a tani udhĂ«heq podkastin e tij “Llafe t’lira.”