TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jasmina Golubovska

Jasmina Golubovska është aktiviste në fushën e mbrojtjes së të drejtave të njeriut. Ajo aktualisht punon në një organizatë humanitare, Legis, ku u ndihmon njerëzve të cilët janë të kërcënuar apo të prekur nga kriza humanitare në Europë. Ka gati shtatë vjet që ‘proteston kundër autoriteteve të korruptuara dhe kriminale në Maqedoni’.

Blogbox | Maqedonia

Maskat

Nga - 15.05.2017

Politika e Maqedonisë në dimensionin e pestë.