TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jeta Krasniqi

Jeta Krasniqi është menaxhere e projektit në Institutin Demokratik të Kosovës (KDI), ku udhëheq projektin për fuqizimin e rolit mbikëqyrës të Kuvendit ndaj Qeverisë si dhe rritjen e pjesëmarrjes së qytetarëve në procesin e dialogut Kosovë-Serbi.

Pikëpamje | Dialogu

Të gjiitha anët e medaljes në dialogun Kosovë-Serbi

Nga - 08.10.2020

Rrugëtimi drejt 'finales së madhe' nuk pritet të jetë as i shkurtër e as i lehtë.