TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jonada Jashari

Jonada Jashari është fituese e shumëfishtë e çmimeve si regjisore e filmave të shkurtër. Ajo i ka përfunduar studimet master në degën e Arteve të Bukura në Chapman University në Shtetet e Bashkuara. Tani punon si autore dhe regjisore për prodhimin e videove komerciale në Karrota.

Blogbox | Shëndetësia

Rrugëtimi im drejt lindjes natyrale

Nga - 30.11.2019

Përvojë e paharrueshme, kalitëse e shpirtërore.