TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jorgen Samso

Jorgen Samso është gazetar multimedial danez i bazuar në Beograd i cili raporton për Ballkanin në disa media daneze, rajonale, evropiane dhe ndërkombëtare, përfshirë këtu Politico Europe dhe Foreign Policy. Ai ka kryer magjistraturën në drejtimin e gazetarisë dhe politikave ndërkombëtare në Columbia University në Nju Jork si dhe ka fituar bursë në The Brown Institute for Media Innovation.

Biseda | Sports

Albin Tahiri: Ndihem më pak në siklet që jam i pari, sesa [...]

Nga - 09.02.2018

Sportisti i parë nga Kosova në Olimpiadën Dimërore flet për peshën e pritjeve, përpjekjet individuale për kualifikim dhe rolin e sportit në përpjekjet e Kosovës për njohje.