TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jovana Radosavljević

Jovana Radosavlijević është bashkëthemeluese dhe drejtoreshë ekzekutive e New Social Initiative, një organizatë e shoqërisë civile e bazuar në Mitrovicën e Veriut. Ajo është anëtare e Ekipit Përgatitor për Komisionin për të Vërtetën dhe Pajtimin. Jovana ka diplomuar në Transformational Leadership Scholarship and Partnership Program të USAID dhe ka kryer magjistraturën në degën e Studimeve Ndërkombëtare në Joseph Korbel School of International Studies, University of Denver, me specializime në zgjidhje të konfliktit dhe zhvillim ndërkombëtar, si dhe ka diplomë baqellors të Fakultetit të Shkencave Politike në Universitetin e Beogradit.

Pikëpamje | Dialogu

A ka pasur ndonjëherë ‘moment pozitiv’ për normalizim [...]

Nga - 14.05.2019

Serbia, Kosova dhe shpërblimi i largët i anëtarësimit në BE.