TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Julian Schmidli

Julian Schmidli është gazetar hulumtues, i cili punon për gazetën e përjavshme zvicerane “SonntagsZeitung”. Ai është i specializuar në çështjet politike dhe ekonomike dhe shkruan për temat sociale, si shëndeti dhe mjekësia, kultura, imigrimet dhe integrimet dhe islami në Evropë.

Shtyp | Religjioni

Në Zvicër, myslimanët e moderuar këmbëngulin të dëgjohen

Nga - 21.05.2012

Në një kohë të debateve të nxehta dhe të islamofobisë së kudondodhur, një grup imamësh shqiptarë bashkohen për të luftuar ekstremizmin dhe fundamentalizmin.