TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Krenare Buzhala

Krenare Buzhala është studente e Antopologjisë Kulturore (BA) në Universitetin e Prishtinës. Ajo ka pasion për fotografinë dhe leximin. Fushat e saj të interesit përfshijnë të drejtat e njeriut, shëndetin mendor dhe ndryshimet shoqërore që synojnë gjithëpërfshirjen. Krenarja është pjesë e programit të praktikës në kuadër të projektit “Inovacioni për Media të Qëndrueshme dhe Angazhim Qytetar” të financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe të realizuar nga K2.0 dhe Instituti GAP.