TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Kumrije Mazrekaj

Kumrije Mazrekaj është nga Drenoci, fshat në veri të Prishtinës. Bashkëshorti i saj Arifi, dhe djali i saj më i ri, Jetmiri, u ndanë prej saj nga forcat serbe gjatë luftës në Kosovë në 1999. Ndonëse trupi i Jetmirit u identifikua formalisht në 2007, Arifi është ende i humbur.

Blogbox | Personat e pagjetur

‘Kur i lashë atë ditë, e dita që më shkuen’

Nga - 30.08.2019

Rrëfimi personal i një gruas që i mungojnë të dashurit.