TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Leart Hoxha

Leart Hoxha merret me gazetari qĂ« nga viti 2003. NĂ« periudhĂ«n 2005 – 2011 ka punuar si gazetar dhe komentator i sportit nĂ« RTV 21, ndĂ«rsa mĂ« pas ka kaluar nĂ« redaksi tĂ« lajmeve nĂ« tĂ« njĂ«jtin medium. QĂ« nga viti 2014 Ă«shtĂ« autor dhe moderator i emisionit Click, kurse aktualisht Ă«shtĂ« edhe Redaktor PĂ«rgjegjĂ«s nĂ« RTV 21. Ai Ă«shtĂ« edhe bashkĂ«themelues i portalit pĂ«r sport Insporti. Learti Ă«shtĂ« pĂ«rfitues i programit tĂ« K2.0, Bursa nĂ« Gazetari pĂ«r tĂ« Drejta tĂ« Njeriut (cikli 2019).