TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Lea Ypi

Lea Ypi është profesoreshë e teorisë politikë në London School of Economics. Libri i saj “Të lirë: Të rritesh në fund të historisë” po përkthehet në dhjetra gjuhë. Ajo jeton dhe punon në Londër.