TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Ljubica Spaskovska

Ljubica Spaskovska është hulumtuese pranë Universitetit Exeter dhe autore e librit “Gjenerata e fundit jugosllave”.

Pikëpamje | Maqedonia e Veriut

Qytetarët e Maqedonisë nuk do të futen në një konflikt tjetër të armatosur

Nga - 28.04.2017

Shumica e qytetarëve mund të shohin përmes prizmit të feudalizmit konsociacional.