TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Lumir Abdixhiku

Lumir Abdixhiku është ekonomist nga Prishtina dhe aktivist i shoqërisë civile nëpërmjet Institutit Riinvest.

Pikëpamje | Demokraci

Republika ka plot kundërshtarë, tani i duhen miq

Nga - 04.10.2016

Nuk ka mungesë të njerëzve që e dëmtojnë Kosovën, por mbrojtësit e saj duhet të ngrisin zërin.