TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Maja Lako

Maja Lako është kritike e cila jeton Tiranë.

Blogbox | Art

Histori e shkurtë e një heroi nga thëngjilli dhe yjet

Nga - 23.03.2018

Një hapësirë e re për projekte hapet në Tiranë me një instalacion arti nga Driant Zeneli

Blogbox | Art

Deja Vu te Onufri XXIII

Nga - 10.01.2018

Ekspozita më e re në Tiranë përmban kujtime të vitit të kaluar.

Blogbox | Art

Deus Ex Machina

Nga - 07.12.2017

Një teatër i arkeologjisë industriale në Tiranë