TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Mirza Skenderagic

Mirza Skenderagić studioi gazetarinë dhe skenarin. Dokumentari i tij “I Can Speak” u shpërblye me Mollën e Artë në edicionin e 13-të të Festivalit Boshnjako-Hercegovinian të Filmit në Nju Jork, dhe u njoh në festivalin e filmit Pravo Ljudski në 2016. Për dramën e tij “Wake Me Up When You Finish”, ai e fitoi çmimin Heartefact për dramën më moderne nga rajoni.