TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Nevena Radosavljević

Nevena Radosavljević është kandidate e doktoraturës në LMU në Mynih, ku studion procesin e paqes në Kosovë. Ajo është gazetare e pavarur nga Leposaviqi dhe trajnere për ndërtim të paqes.