TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Nicola Pedrazzi

Nicola Pedrazzi është hulumtues në OBC Transeuropa. Ka jetuar dhe punuar në Shqipëri prej 2012 deri në 2016, duke kryer studimet e doktoraturës në marrëdhëniet italo-shqiptare gjatë komunizmit, derisa punonte edhe si korrespondent për OBCT dhe K2.0. Si gazetar ka bashkëpunuar me revista të ndryshme italiane, duke përfshirë il Mulino, Riforma dhe Confronti. Llogaria i tij në Twitter është @Nicola_Pedrazzi.

Pikëpamje | Edi Rama

Të votosh apo të mos votosh në epokën e Ramës?

Nga - 07.07.2017

Demokracia shqiptare ka nevojë për një sfidues të liderit të saj të padiskutueshëm.