TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Nikola Burazer

Nikola Burazer është drejtor I programit në Centre for Contemporary Politics dhe redactor ekzekutiv në European Ëestern Balkans. Nikola kreu masters në drejtimin e Studimeve të Nacionalizmit në Central European University (CEU) në Budapest dhe baqellors në drejtimin e shkencës politike në Universitetin e Beogradit. Puna e tij kryesisht fokusohet në politikë dhe nacionalizëm.

Pikëpamje | Politika

Jostabiliteti global e forcon ndikimin rus në Ballkan

Nga - 07.12.2016

Derisa të gjitha shtetet e Ballkanit Perëndimor janë në rrugën e tyre drejt integrimit në BE, e tensionet ndërmjet Rusisë dhe Perëndimit sa vinë e shtohen, ndikimi rus në Ballkan duket se po rritet.

Pikëpamje | Pajtimi

ÇMIMI I PAQËS – MËSIME NGA IRLANDA VERIORE

Nga - 17.03.2016

Deri sa miliona njerëz festojnë Ditën e Shën Patrikut, ka shumë paralele në mes të historive të Kosovës e Irlandës.