TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Pavle Ilic

Pavle Ilic është sociolog, aktivist, “komunist” që nga mosha 13 vjeçare, dhe anëtar i grupit revolucionar socialist Marks21.

Blogbox | Protesta

Veç vazhdo me ecë: pranvera serbe 2.0

Nga - 08.04.2017

Shumë e më shumë njerëz po i bashkohen protestave që kërkojnë largimin e Vucic.