TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Rumena Bužarovska

Rumena Bužarovska (1981) është shkrimtare e fiksionit dhe përkthyese letrare nga Shkupi në Maqedoninë e Veriut. Ajo ka shkruar katër vëllime me tregime të shkurtra të përkthyera në disa gjuhë dhe është profesoreshë e letërsisë dhe përkthimit amerikan në Universitetin Shtetëror në Shkup.