TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Sadik Zeqiri

Sadik Zeqiri është drejtor i përgjithshëm i gazetës “Epoka e re”. Ai ka diplomuar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës. Sadiku është ish ushtar i UÇK dhe ish i burgosur politik.