TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Sasha Dragojlo

Sasha Dragojlo është gazetar për Insider, organizatë hulumtuese mediale në Serbi që njihet për artikujt e saj në lidhje me korrupsionin, krimin, huliganët dhe grupet ekstremiste. Ai më herët ka botuar për mediat si BIRN, Akuzativ, Masina, Bilten, Vice, Lice Ulice, Vreme, Danas, Tacno.net dhe Identitet.

 

Në thelb | Serbia

Shfrytëzimi i punëtorëve globalë

Nga - 13.02.2020

Jeta e pasigurt e punëtorëve të huaj në Serbi.

Pikëpamje | Media

Terri medial në ‘stabilokraci’

Nga - 18.10.2017

Krijimi i imazhit premtues të Serbisë nën mbikëqyrjen vigjilente të Aleksandar Vuqiçit.

Pikëpamje | Drejtësi

Njerëzit më të varfër në Serbi po dëbohen me forcë prej biznesmenëve të veshur si zyrtarë publik

Nga - 28.07.2017

Agjentët shtetëror për zbatimin e ligjit në ballë të luftës klasore kundër personave të margjinalizuar.