TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Shkëlzen Maliqi

Shtyp | Art

Modernizmi në artin pamor kosovar

Nga - 09.10.2013

Procesi i artistëve modern që kërkojnë të zbulojnë dhe i'i shfaqin zërat e tyre origjinalë është i vështirë.