TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Sindi Kuçi

Sindi Kuçi është e diplomuar në programin BA për Marrëdhënie Ndërkombëtare në Webster Vienna Private University dhe është studente e ardhshme në Universitetin e Oxford-it, në programin MPhil për Studime Zhvillimore. Interesat e saj kërkimore përfshijnë drejtësinë e lokalizuar tranzitore, konfliktet civile dhe zhvillimin në Evropën Juglindore dhe Afrikën Sub-Sahariane.